Sooduspakkumine!

Mentor 3 kuuks

Algne hind oli: 900,00 €.Current price is: 800,00 €.

Pakun kogemusnõustamist erinevates eluvaldkondades nagu suhted (paari-, töö- ja peresuhted), investeerimine ja rahatarkus ning iseseisvuse saavutamine. Kohtume korra nädalas, et 3 kuuga saavutada soovitud eesmärgid kindla tegevusplaani alusel.

Kategooria:

Mentor väärtuslik ressurss, mis võib aidata inimestel nii isiklikus kui ka tööalases arengus. Mentorlus suurendab teadmisi, enesekindlust ja võrgustikku ning aitab saavutada edu elus ja karjääris.

Kliendi konkreetsed kasud:

  1. Isikliku kasvu toetamine: Kogemusnõustaja aitab kliendil paremini mõista oma tugevusi ja nõrkusi, aidates neil isiklikult kasvada ja enesekindlust suurendada.
  2. Probleemide lahendamise oskus: Kogemusnõustaja aitab klientidel arendada oskusi ja strateegiaid, mis võimaldavad neil tõhusamalt lahendada elu- ja tööalaseid probleeme.
  3. Stressi ja ärevuse vähendamine: Kogemusnõustaja õpetab klientidele stressi ja ärevuse juhtimise tehnikaid ning aitab neil paremini toime tulla keeruliste olukordadega.
  4. Suhtlemisoskuste parandamine: Kogemusnõustaja aitab klientidel arendada suhtlemisoskusi, mis on olulised nii isiklikes kui ka tööalastes suhetes.
  5. Eesmärkide seadmine ja saavutamine: Kogemusnõustaja aitab klientidel selgitada oma eesmärke ja koostada plaane nende saavutamiseks ning pakub tuge nende eesmärkide saavutamise teel.
  6. Eneseteadlikkus: Kogemusnõustaja abistab klienti eneseteadlikkuse suurendamisel, aidates neil mõista oma väärtusi, eelistusi ja eesmärke.
  7. Karjäärinõustamine: Kui klient otsib karjääri muutmist või parendamist, aitab kogemusnõustaja neil selgitada oma karjäärieesmärke ja leida sobivaid karjääriteid.
  8. Enesekindluse tõstmine: Kogemusnõustaja juures saab klient julgustust ja positiivset tagasisidet, mis aitab neil suurendada enesekindlust ja enesehinnangut.
  9. Toetav keskkond: Kogemusnõustaja pakub klientidele toetavat ja mõistvat keskkonda, kus nad saavad avameelselt rääkida oma muredest ja väljakutsetest.
  10. Tulemuslikkus ja saavutused: Klientide koostöö kogemusnõustajaga võib viia suurema tulemuslikkuseni nende elus ja karjääris, aitades neil saavutada soovitud eesmärke ja edu.

Mentori juurde pöördumine võib olla väga kasulik klientidele, kes soovivad parandada oma elukvaliteeti, arendada end isiklikult ja tööalaselt ning saavutada oma eesmärke. 🧡🧡🧡

 

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Mentor 3 kuuks”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Shopping Cart