Kuidas saan mina sind aidata?

Olen ettevõtja alates 2005 a., investeerija nii personaalselt kui ühisettevõttes, paarisuhtes olin 30 aastat (sellest 25 abielus), enesearengu teekonnal alates 2019 a., teinud 100+ kogemusnõustamist, siseringi liige Starfishi ja Transunity akadeemiates ning valgustöö terapeut.

Raamatu “uue ajastu inimesed” autor! 📚

Pakun kogemusnõustamist erinevates eluvaldkondades nagu suhted (paari-, töö- ja peresuhted), investeerimine ja rahatarkus ning iseseisvuse saavutamine.

Mida meie kohtumine sulle annab?

Kaardistame sinu praeguse olukorra, kus sa hetkel oled. Leiame koos lahendused eesmärkide täitmiseks ning vastused enda poolt seatud piirangutest vabanemiseks.

Väga tihti me ise ei märkagi, mis võimalused meil elus on ja sellest on suur abi, kui keegi kõrvaline isik kuulab ära meie loo ning peegeldab tagasi, millest on paigalseis tingitud ja mida muutes saaks kergemini edasi liikuda.

Minu missioon on innustada kõiki naisi saama iseseisvateks ja sõltumatuteks ning läbi teadliku elu valimise jõuda õnne ja hingerahuni.

Lähtudes enda kogemustest, soovin sind aidata.

Tunnen suurt sisemist vajadust sind aidata ja kui sa oled nõus mulle andma võimaluse, et jagad minuga oma lugu, annan mina sulle tagasisideks uusi võimalusi, mida sa võib-olla ise pole seni märganud, sest tegelikult on kõik vastused sinu sees olemas, tuleb need vaid üles leida. Süstides sinusse otsustustahet ja tegustemishindu, saabub ka looming – külluslik elu, täiuslik tervis, unistuste paarisuhe ja töö, mida naudid.

Väärtusta ja vali ennast! 🧡🧡🧡

Kas tunned, et su elus on projekte ja suhteid, mis ei pane sind tõeliselt särama? Oled leidnud end korduvalt olukorrast, kus teed asju vaid harjumusest või kohusetundest, kuid süda ei tunne rahulolu? Just nüüd on aeg teha teadlik valik ja astuda samme, mis viivad sind lähemale oma tõelistele soovidele ja unistustele.

Kuidas valida südame järgi ja lõpetada projektid ning suhted, mis ei pane hinge helisema?

Elu on liiga lühike, et raisata seda asjadele, mis sind õnnelikuks ei tee. Kasuta võimalust vaadata sügavale enda sisse ja küsida: mis on need tegevused ja inimesed, kes toovad mulle tõelist rõõmu ja rahulolu? Õpetan sind kuulama oma südame häält ja tegema otsuseid, mis lähtuvad just sellest.

Kust leida julgus öelda “jah” väljakutsetele, mis tekitavad elevust ja aukartust, ent ka hirmu?

Suurimad saavutused ja elu suurimad rõõmud on tihti peidus just nende väljakutsete taga, mis tunduvad hirmutavad. Aitan sul leida sisemist julgust, et astuda neist hirmudest läbi ning avastada oma tõeline potentsiaal. Sa ei pea seda teekonda üksi läbima – toetan sind igal sammul.

Kust leida toetav keskkond ja sarnaselt mõtlevad inimesed?

Elu muutub, kui ümbritsed end toetavate ja inspireerivate inimestega. Meie naiskogukond pakub sulle just seda – ruumi, kus saad jagada oma mõtteid, unistusi ja väljakutseid ning leida uusi sõpru, kes mõtlevad sinuga sarnaselt.

Kelleks sa pead muutuma, et elada oma unistuste elu?

Unistuste elu elamine nõuab muutumist – mitte kellegiks teiseks, vaid just selleks ehedaks sinaks, kes sa tõeliselt oled. Aitan sul avastada oma sisemisi ressursse ja omadusi, mis toetavad sind sellel teekonnal. Koos saame määratleda, milline on see “sina”, kes elab oma unistuste elu.

Mida sa veel oma elus kogeda tahad?

Elu on täis võimalusi ja avastusi, mida veel kogeda. Aitan sul luua selgust ja määratleda, mida sa oma elus veel tahad saavutada ja kogeda. Toetame ja inspireerime üksteist, et need unistused saaksid tõeks.

Kuidas hoida fookust vaid sind toetavatel ettevõtmistel ja leida motivatsiooni tegutsemiseks?

Fookuse hoidmine ja motivatsiooni säilitamine on võtmetähtsusega, kui soovid saavutada oma eesmärke. Pakun sulle praktilisi tööriistu ja nõuandeid, kuidas hoida selge siht silme ees ning jääda teele, mis viib sind soovitud tulemusteni.

Teadlik eluviis ja kohalolek – nende kaudu saab elu muutuda. Enesearmastus on kõige alus ja mina saan sind selles osas toetada, suunata või inspireerida. Valik on sinu – kasuta võimalust ja vali ennast!

Koos loome su elu parima versiooni. 💫

VÄEKAS & VABA NAINE!

 

Tule ja liitu meie väekate ja vabade naiste kogukonnaga, kus toetame üksteist teekonnal iseendani ning oma unistuste elluviimisel!
Meie naiskogukond pakub sulle mitmeid eeliseid ja võimalusi:

  • Veebikohtumised 1-2 korda kuus: saad ise kaasa rääkida kohtumiste teemade valikul, et lahendaksime just neid probleeme, mis on sinu jaoks kõige olulisemad. See on nagu 1:1 kohtumine minuga, kuid koos toetava kogukonnaga! 🥰

  • Järelvaadatavad nõuanded ja praktikad: 1-2 korda kuus saad ligipääsu spetsiaalsetele nõuannetele ja praktikatele, mis aitavad leida fookust, sisemist tasakaalu ja lahendada aktuaalseid igapäevaelu probleeme.

  • Fookuspäevad väljakutsete ületamiseks: 1-2 korda kuus keskendume konkreetsete probleemide lahendamisele või väljakutsete ületamisele, pakkudes sulle praktilist tuge ja inspiratsiooni.

  • Privaatne Facebooki grupp: kiire ja vahetu toetus on alati käeulatuses läbi meie privaatse Facebooki grupi, kus kogukond on alati olemas, et pakkuda tuge ja julgustust.

  • Igapäevased toetavad sõnumid: iga päev saad toetavaid sõnumeid, mis aitavad sul hoida positiivset meelelaadi ja keskenduda sellele, mis on tõeliselt oluline.

  • Toetav keskkond ja uued sõbrad: liitudes meiega, saad osa toetavast keskkonnast ja lood kindlasti uusi sõprussuhteid, mis rikastavad su elu.

  • Ühised tegevused ja kohtumised: naudi suvepäevi, retriite ja naisteringe, kus saame ühiselt aega veeta, kogemusi jagada ja üksteist inspireerida.

Tule ja loo koos meiega elu, mis peegeldab su tõelist olemust! 🌟

Tagasiside

Mida arvavad teised naised, kes on osalenud minu webinaridel, kuulanud podcaste või osalenud mu konsultatsioonidel?

“Aitäh tänase koolituse eest. Oli väga julgustav ja kasulik kuulamine. Kirjutasin juba üles ka oma esimese päeva rahauskumused.”

“Aitäh Jane! Oli väga julgustav kohtumine, juba kasvõi see, et räägin eduka aktiivse inimesega.”

Tiina Larven

Võlanõustaja

“Ma kuulasin sinu loengut  ja mul oli kanaihu ja nutt kurgus. Mul on praegu nii, et mul on tekkinud täielik vaikus elus, enamus inimesed on minu elust kadunud. Ma kartsin seda üksindust nii, et ma ei julgenud enam isegi õues jalutamas käia…..seda kuni sinu kuulamiseni.”

Liina V.

Ettevõtja

“Imeline on, et keegi teine usub sinusse – sellega on raske harjuda, ütlen ausalt. Sinusugusega tahaks kohvil käja iga esmasp hommik ,siis oleksin kohe hakkamist ja positiivsust täis terveks nädalaks 😊😍 ma tänan, tegid mu seest soojemaks meie kõnega 🥰❤.”

Jana Allik

Kolme lapse ema

Shopping Cart