Taotlus UUS ALGUS!

0,00 

Taotlus “Mineviku puhastamine ja uus algus!” keskendub mineviku puhastamisele, piiravate sidemete lahtiütlemisele ja enesele andestamisele. See aitab sul minevikust õppida ja keskenduda olevikule ning tulevikule, soovides elada armastuse ja teadlikkusega ning aitab südamesoove täide viia.

Kategooria:

Miks me kardame oma potentsiaali ja väge vastu võtta ning lepime elus vähemaga? Miks paneme teised esikohale ja jätame ennast tahaplaanile? Kuidas öelda endale “jah” ja täita endale antud lubadusi? Need küsimused juhivad meid sügavale eneseuurimise teele, avades ukse isiklikule kasvule ja tõelisele rahulolule.

🍁 Sageli kardame oma potentsiaali ja väge vastu võtta seetõttu, et hirmud ja enesepiirangud hoiavad meid tagasi. Hirm ebaõnnestumise ees võib olla väga võimas. Oleme kogenud ebaõnnestumisi minevikus ja võib-olla kardame uuesti pettuda. Kuid just sel hetkel, kui suudame selle hirmu ületada, avaneb meie jaoks lõputu võimaluste maailm.

🍁 Tihti paneme teised esikohale, sest meil on tugev soov olla armastatud ja aktsepteeritud. Kuid oluline on mõista, et meie enda armastus ja eneseaktsepteerimine on kõige olulisemad. Kui sa ei armasta iseennast ja ei näe oma väärtust, ei saa sa täielikult anda teistele.

🍁 Kuidas saame öelda endale “jah” ja täita endale antud lubadusi? See algab usust iseendasse. Kui hakkame uskuma, et meil on piiritu potentsiaal ja vägi, saame vabastada enda sees peituvad jõuvarud. Samuti on oluline seada selged eesmärgid ja teha plaan nende saavutamiseks. See aitab meil keskenduda ja pühenduda oma eesmärkidele.

🍁 Iga päev teeme valikuid, mis mõjutavad meie elu. Kui otsustame olla suur ja teha suuri asju, avaneb meie ees maailm täis võimalusi ja saavutusi. Usk iseendasse ja eneseväärtuslikkus muudavad meid inimeseks, kelleks me tõeliselt tahame saada.

🍁 Olge valmis astuma välja oma mugavustsoonist ja võtma vastu oma potentsiaali ja väge. Maailm ootab su panust ja sa oled võimeline looma elu, mida väärid. Su võimalused on lõputud, kui usud iseendasse ja julged astuda samme oma unistuste suunas.

📣 Selle taotlusega kinnitad endale, et oled alati hoitud ja kaitstud! Kuula seda 21 päeva järjest ja vaata, mis muutusi see su ellu toob! 🧡🧡🧡

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Taotlus UUS ALGUS!”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Shopping Cart