Sooduspakkumine!

Energeetiline puhastus & tervendus

Algne hind oli: 250,00 €.Current price is: 222,00 €.

tõeline transformatsioon, kus ma avan su energeetilised blokid, tervendan füüsilise valu, aktiveerin keha enesetervendamisvõime ning kanaldan läbi nägemuste sõnumeid otse Algallikast ja sa lahkud sisemises rahus ning vaimses selguses.

Kategooria:

Energeetiline tervendus

on segu reikist, valgustöö teraapiast ja kanaldamisest.

Selle tulemusena:

🧡 vabaned füüsilisse kehasse ja energiavälja kinnijäänud blokeeringutest;

🧡 puhastub su auraväli ja tasakaalustuvad energiakeskuseid (tšakrad). Tänu sellele vabaned negatiivsest energiast (ebaõnn, stress, halb enesetunne) ja piiravatest mõtetest. Samuti kasvab kaitsevõime negatiivsete väliste mõjude eest;

🧡 saad vastused oma küsimustele otse Algallikast läbi minu kanalduste;

🧡 tulevad taipamised seoses tuleviku ja olevikuga, et kuhu edasi ja mis on see järgmine oluline samm.

Energiavoo taastamine kehas loob harmooniat ja tasakaalu ning sa tunned end kohe peale esimest seanssi paremini. Oma töös kasutan ühe osana reikit, et kanaliseerida universaalset eluenergiat ja aidata tasakaalustada keha, meelt ja vaimu, vähendada stressi, leevendada valu ning soodustada tervenemist ja heaolu.

Lisaks reikile teen valgustöö teraapiat, mis lõdvestab sügavalt ja vähendab stressi; parandab emotsionaalset heaolu ja meeleolu; parandab füüsilist tervist; suurendab vaimset selgus ja teadlikkust ning loob sisemist rahu, tasakaalu ja rahulolu.

Kuna minu 2023 aastal toimunud Kolumbia reisi ajal mägedes šamaanide külas mu käed aktiveerusid ja peale seda tunnetan teiste kehades toimuvat kergusega, siis läbi selle tajumise saan tervendada ja läbi visuaalsete nägemuste saan juhendada ning luua muutusi külluslikuma elu suunas.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Energeetiline puhastus & tervendus”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Shopping Cart