Visiooniplaan

8,88 

Kas sul puudub selge ja terviklik ettekujutust sellest, kuhu sa soovid oma elus jõuda? Soovid mõista oma eesmärke ja unistusi ning selgitada välja, milliseid samme tuleb astuda nende elluviimiseks? Visiooniplaani koostamine aitab sul keskenduda oma eesmärkidele ja inspireerida end nende saavutamise poole püüdlema.

Visiooniplaan aitab selgelt määratleda oma pikaajalisi eesmärke ja suunata tegevust nende eesmärkide saavutamiseks. Visiooniplaan kirjeldab, milline peaks olema su tulevik, näitab suunda ja eesmärke ning pakub raamistikku otsuste tegemiseks ja ressursside suunamiseks.

Visiooniplaan aitab viia kokku su väärtused ja eesmärgid ning aitab teha otsuseid. Kui inimesel puudub selge visioon oma tuleviku osas, võib see põhjustada stressi ja ebakindlust. Visiooniplaani koostamine aitab selgitada oma tulevikuvisiooni ning vähendada stressi ja ärevust. Kui sul puudub usk oma võimetesse või sa ei tea täpselt, mida tahad saavutada, võib see viia madala enesehinnanguni. Visiooniplaani koostamine aitab sul saavutada selguse ja kindlustunde ning suurendada enesehinnangut.

Kokkuvõttes võib öelda, et visiooniplaan aitab sul saavutada selguse ja suuna oma elus ning suurendada motivatsiooni ja enesehinnangut. See aitab lahendada ka mitmeid elulisi probleeme.

Tegemist on üheleheküljelise juhendiga (kokku 14 küsimust), kuidas visiooniplaani koostada.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Visiooniplaan”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Shopping Cart