Eneseanalüüs – minapildi loomine

11,11 

Identiteet (kuidas sa ennast defineerid) on uskumus, mis mõjutab su elu! Seda muutes ja laiendades hakkab meie väline elu muutuma. Selleks, et elada oma unistuste elu, pead sa esmalt muutuma inimeseks, kes usub, et on seda imelist elu väärt ning tulema välja ohvrirollist (ma ei leia kedagi, ma pole piisav jne).

Selle harjutuse eesmärk on aidata sul ennast paremini tundma õppida, oma tugevusi ja nõrkusi analüüsida ning teha valikuid, mis aitaksid oma unistustele ja eesmärkidele lähemale jõuda. Selleks, et saavutada seda, mida sa tahad, pead teadma minu väärtusi, eesmärke ja motivaatoreid. Lisaks aitab see eneseanalüüs näha igapäevastes tegevustes ja probleemides võimalusi edasiseks arenguks.

Minapilt koosneb uskumustest ja tunnetest enda välimuse, tausta ja päritolu, oskuste, huvide, võimete ja teadmiste kohta ning on otseses seoses su enesehinnanguga – üks mõjutab teist ja vastupidi. Minapilt aitab juhtida, kontrollida ja reguleerida meie igapäevaseid tegevusi. Lisaks mõjutab ta kohanemist uute olukordade ja inimeste ning tegevustega.

Siit leiad üheleheküljelise analüüsi, mis koosneb 7 küsimusest, mis aitavad avastada oma tänast MINAPILTi ja seejärel seda teadlikult muuta.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Eneseanalüüs – minapildi loomine”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Shopping Cart